Grafiskdesign

GRAFISKDESIGN

 

Når det visuelle udtryk støtter indholdet

Vi laver webdesign, brochurer, foldere, plakater, bannere og udstillingsmateriale, logoer, 2D og 3D illustrationer mm. Vi skitserer dit grafiske projekt i samarbejde med dig, så vi er sikre på at vi har samme udgangspunkt og samme målsætning.


ILLUSTRATIONER

Når indholdet skal kommunikeres visuelt.

Vi laver illustrationer både som frihåndstegninger eller som computer grafik. (2D og 3D). Vi laver både store og små opgaver.

Herunder: Illustartion til - doggybag -  interaktivt udstillingsrum - illustration af sælluffe 


Kaffepigen

En figur, jeg tegner, er kaffepigen! Hun har fulgt mig de seneste år og igennem hende, har jeg kunnet give kommetarer til hverdagen. Hun holder pause efter behov. Før var hun kendetegnet ved at hendes hår var lig med hendes humør - lige nu ved jeg ikke helt hvor hun er på vej hen ...  Kaffepigen kan laves på bestilling og med motiv efter behov.

Referencer

Giebelhausen Keramik · Unokaffebar · Dybro yoga · Vendsyssel kunstmuseum · Vendsyssel Historiske Museum · Kattegatcentret · Nordsøen OceanaiumGrafisk facilitering / Undervisning

Jeg bruger grafisk facilitering, så tit jeg kan i min undervisning (Tekniks Gynasium i Hjørring, EUC-nord), men benytter det også til mødeledelse, mødereferat - implementering af stategier og overblik over arbejdsprocesser.

Ved hjælp af visuelle værktøjer og grafiske skabeloner, gør grafisk facilitering nemmere at få overblik over skomplekse problematikker og huske. I projektledelse optimere det processen.


Illustrationer fra undervisning idesign og arkitektur. 

UDSTILLINGSDESIGN

Oplevelser til museer og attraktioner.

Ønsker I flere oplevelser tilknyttet udstillingerne og vil I gerne ramme flere aldersgrupper? Har I planer om få etableret et børneforløb eller leg/læringsrum og trænger jeres udstillingser til at få et designmæssigt løft?

Vi ligger vægt på, at det visuelle og rumlige udtryk understøtter udstillingens faglige indhold. Formidling, stemning og design skal udgøre en helhed. Vi har mange års erfaring i udstillings- og oplevelsesdesign. 

Referencer

Vendsyssel kunstmuseum · Vendsyssel Historiske Museum · Kattegatcentret · Nordsøen Oceanaiumduusdesign.dk, Lyngbakkevej 10, 9800 Hjørring  |  mobil: 20 32 18 64

Copyright @ duusdesign.dk