Grafiskdesign

duusdesign.dk

Arkitekt Cand. Arch.

GRAFISKDESIGN

 

Når det visuelle udtryk støtter indholdet

Vi laver webdesign, brochurer, foldere, plakater, bannere og udstillingsmateriale, logoer, 2D og 3D illustrationer mm. Vi skitserer dit grafiske projekt i samarbejde med dig, så vi er sikre på at vi har samme udgangspunkt og samme målsætning.


ILLUSTRATIONER

Når indholdet skal kommunikeres visuelt.

Vi laver illustrationer både som frihåndstegninger og/eller som computer grafik. (2D og 3D). Vi laver både store og små opgaver. Herunder illustartion til Unokaffebars hjemmeside - doggybag.

Visualisering af et interaktivt udstillingsrum - Kattegatcentret. Samt en illustration af hvordan en luffe fungere på en sæl, - også for Kattegatcentret.


Kaffepigen

En fast figur, jeg tegner, er kaffepigen! Hun har fulgt mig de seneste år og igennem hende, har jeg kunnet give små kommetarer til hverdagen. Illustartioner med kaffepigen kan købes ved at kontakte mig (se instagram) eller på Unokaffebar i Hjørring, hvor hun også har den ære at sidde på toiletdøren.

Kaffepigen kan laves på bestilling og med motiv efter behov.

Referencer

Giebelhausen Keramik · Unokaffebar · Dybro yoga · Vendsyssel kunstmuseum · Vendsyssel Historiske Museum · Kattegatcentret · Nordsøen OceanaiumGrafisk facilitering

Jeg bruger grafisk facilitering, så tit jeg kan i min undervisning (Tekniks Gynasium i Hjørring, EUC-nord), men benytter det også til mødeledelse, mødereferat - implementering af stategier og overblik over arbejdsprocesser.

Ved hjælp af visuelle værktøjer og grafiske skabeloner, gør grafisk facilitering komplekse størrelser nemmere at forstå og ikke mindst nemmere at huske. Det giver kort og godt bedre overblik og  større indlæring. I projektledelse er det ganske simplet optimering af processen.

UDSTILLINGSDESIGN

Oplevelser til museer og attraktioner.

Ønsker I flere oplevelser tilknyttet udstillingerne og vil I gerne ramme flere aldersgrupper? Har I planer om få etableret et børneforløb eller leg/læringsrum og trænger jeres udstillingser til at få et designmæssigt løft?

Vi ligger vægt på, at det visuelle og rumlige udtryk understøtter udstillingens faglige indhold. Formidling, stemning og design skal udgøre en helhed. Vi har mange års erfaring i udstillings- og oplevelsesdesign. 

Referencer

Vendsyssel kunstmuseum · Vendsyssel Historiske Museum · Kattegatcentret · Nordsøen Oceanaiumduusdesign.dk, Lyngbakkevej 10, 9800 Hjørring  |  mobil: 20 32 18 64

Copyright @ duusdesign.dk